Wie ben ik

Mijn naam is Annick Verbeke.

Ik ben Life Coach en doe aanvullend Healingswerk.

Ik Ben een geliefde moeder en oma, een vriendin en vooral ook mens, net als jij. Dat betekent dat ik ook mee ga in de stroom van alledag. En toch ben ik me ervan bewust dat enkel mijn eigen ritme me voldoening, voldoende stilte en rust brengt. Juist zo kan ik leven in echt contact met wie ik ben of hoe ik me voel. Als hooggevoelige vrouw ken ik de uitdaging om bij mezelf te blijven, maar ook de kracht om juist daar aan te komen en vanuit daar te leven. Wat er ook speelt, telkens laat ik me weer opnieuw inspireren door wat “is” en gewoon te zijn zonder invloed van buitenaf.

“Embrace the life that’s calling you!”

Waarom ik life coach/healer ben geworden? In mijn werk kom ik door alle levensverhalen telkens dichtbij de essentie van het bestaan. Juist vanuit die essentie met mensen te werken geeft mij een immense voldoening. Mensen in beweging zien komen en vooral de sprankeling weer te zien in hun ogen. Dat zijn intens mooie momenten en daar mag ik bij zijn. Ik volg mijn hart en zo is mijn werk mijn passie. Laat mij je inspireren. Voel je welkom om in mijn praktijk in alle rust stil te staan bij wat er speelt in jouw leven en wat jou goed doet. Ik heb alle aandacht voor jou.