Super Quantum Touch Healing

Elk stadium van verandering in onszelf biedt ons de gelegenheid onszelf in een nieuw daglicht te zien.  Super Quantum Touch Healing gaat om concentratie en het stromen van energie. In hoeverre ben je bereid vooropgestelde ideeën los te laten en een ruimte te betreden die ik “toelaten” noem? Het kan je helpen voor een groter zelfbesef door de aspecten van je “ware zelf” te benaderen en hoe je dit tot een onderdeel van je dagelijkse leven kunt maken.

Mijn reis als healer/waarnemer is begonnen rond mijn dertigste. Ik begon mij vragen te stellen over de werkelijkheid van mijn leven, zoals het toen was. Ik leerde wat meditatie was en beoefende deze dagelijks. Mijn waarnemingen werden sterker voelbaar en ik leerde zien op een andere manier als techniek. Ik merkte dat ik van nature energie kon voelen, horen, ruiken, aanraken, zien, voelen en kennen. Mijn vermogen om in wisselwerking te staan met de energieën van de levenskracht nam sterk toe. Ik begon te begrijpen dat de manier waarop mensen energie waarnemen voor iedereen uniek is.

Energie, of Chi, is nog positief noch negatief. Energie is energie. Bij healing is het zo dat het effect van energie op het lichaam en/of de gevoelens wordt bepaald door de manier waarop ze wordt gericht of toegepast.

Zielgerichte healing

Tijdens de healing stuur ik intuïtief de energie met gebruikmaking van bepaalde kleuren om specifieke delen van het lichaam te beïnvloeden.

De healing vindt plaats zowel op het fysiek lichaam en/of op zielenniveau. Er wordt aandacht besteed aan de innerlijke groeiprocessen die gepaard gaan met ziele- en geestelijke evolutie.

MAAK EEN AFSPRAAK

Tarief & Info Consult Healing

Waarom Healing?

Annulation Policy

Privacy