Lichtgebed als Bron van Kracht

Ik ben opgegroeid in een katholieke gemeenschap (gezin, familie en onderwijs). Religie is dus voor mij bekend terrein. Op jonge leeftijd ervoer ik emoties die ik niet kon plaatsen, onbewust wist ik op vele vragen geen antwoord. Jaren later, als ik terug kijk naar toen, dan zie ik mezelf eerder als het leven op afstand beleven. Ik voelde dat er meer was… Ongeacht uit welk geloof of religie ieder mens kan putten, heb ikzelf veel kracht gevonden in gebed. Naarmate mijn bewust-zijn groeide ben ik overgestapt naar Lichtgebeden.

Lichtgebeden dragen de kracht van onvoorwaardelijke Liefde en eenheid.

♥Leven in de Eenheid en Verscheidenheid is een krachtige universele wet en atomair correct♥

We zijn De Bron, ze ligt echt niet buiten ons!

info Thema-avond

Schrijf je in op de Nieuwsbrief

tip: een gebed “zelfgeschreven” is veel krachtiger omdat het jouw toebehoort ♥

De Grote Aanroep

Boek LICHTGEBEDEN

Dankbaarheid is een van de grootste zegeningen

Een moment van intense dankbaarheid, waarin alles om je heen stil valt en ik me gewaar wordt van mijn gevoelens van intense onvoorwaardelijke Liefde, respect en blijdschap voor alles om heen, inclusief mezelf.

Een diepe genegenheid komt in mij op wanneer ik terug kijk naar wat ik ooit was en waar ik nu ben.

Een bewogen reis, waarin het niet altijd even gemakkelijk is geweest. Maar juist hierdoor heb ik veel meer kunnen genieten van de prachtige momenten die er ook absoluut waren. Het niet weten wat de toekomst brengt en toch in vertrouwen en met blijdschap tegemoet zien… dan bestaat angst niet meer, maar neemt plaats voor vertrouwen en gezonde spanning.