Geboorte Constellatie op Zielsniveau

Voor mij begon het zo’n 25 jaar terug… zelfstudie, workshops ,diverse opleidingen … vele deuren zijn opengegaan… ik had één droom en een diep verlangen … mijn grote PASSIE en MISSIE met anderen delen en hen verder helpen naar ieders unieke Zielendoel . Ik reik inzichten aan, coach en motiveer op basis van mijn eigen ervaringen… de nieuwsgierigheid om een dieper inzicht te krijgen in het levenspatroon groeide in de overtuiging dat het nuttig en welkom zou zijn voor anderen….  Ik kreeg sleutels en ontmoet leraren die me verder hielpen … Mijn doel is mensen te helpen hun persoonlijke spirituele weg effectiever te gaan.

In de Dhammapadda zei de Boeddha: ‘De weg ligt niet in de hemel, de weg ligt in het Hart ♥


Geboorte Constellatie op basis van numerologie, astrologie en tarot

Kabbala heeft betrekking op verborgen informatie in symbolische vorm, …een symbool …een getal, …woord of een hiëroglief (hiëroglyfe is een pictogram dat een woord, morfeem of klank uitbeeld). Ik ging me verdiepen in de leer van Pythagoras en leerde te werken volgens “De Goddelijke Driehoek”. In de school van Pythagoras (omstreeks de zesde eeuw v. C.) stond deze bekend als het leven-theorema, en wordt nu algemeen aanvaard als de stelling ” het kwadraat van de hypotenusa van een rechthoekige driehoek is gelijk aan de som van de kwadraten van de twee andere zijden.”

Pythagoras gebruikte de rechthoekige driehoek als een voorstelling van het heelal: ze was zijn “eureka” (wbt: ik heb het gevonden)

Deze opzienbarende onthulling is de oorspronkelijke basis voor de numerologische ontleding van het individuele levenspatroon.

De Goddelijke Driehoek wordt gebruikt als een blauwdruk van iemands leven, onthult stap na stap, van geboorte tot dood, wat dat leven tot uiting moet brengen, en geeft de mogelijkheden en de valstrikken aan door een reeks getallen van 1 tot 78.

We worden allemaal geboren op een bepaalde datum, een bepaald uur en een bepaalde minuut in het aardse energieveld.  De voorwaarden en de trillingen van dat energieveld bepalen voor een groot deel de speciale acties en reacties die ons gehele leven kenmerken. We zijn geconditioneerd door de groep trillingen die actief waren, toen we voor het eerst adem halen. Als wij deze gegevens invullen op de blauwdruk van de Goddelijke Driehoek, krijgen we een inzicht in de wijze, waarop de ziel bepaalde doelen kan verwerkelijken.

Om het inzicht van de blauwdruk nog meer te verdiepen ga ik aan de slag en maak een gepersonaliseerd geheel gebaseerd op numerologie, astrologie en de tarot volgens Aleister Crowley. Naarmate de verbazingwekkende constellatie vorm krijgt, kan men zich alleen maar verbazen over Gods werk.

“een geweldige en diepe samenhang van deze  drie wetenschappen

shutterstock_120250696

Wat wil ik eigenlijk? Wat houdt me nu toch tegen? Hoe vind ik een nieuwe balans?…

Deze drie levensvragen horen bij alle facetten van het leven. Een diepe kijk op jouw leven, brengt je tot de mens die je vandaag wilt zijn.

Welke uitdaging je ook kent in jouw leven, het vraagt om een nieuwe balans tussen alle levensgebieden. Je vraag kan te maken hebben met je privéleven, je werk, je persoonlijkheid of met lichamelijke problemen. Met jouw geboorte constellatie zoom je hierop in, maar tegelijkertijd is er ook alle ruimte om jouw hele leven onder de loep te nemen.

De Geboorte constellatie is dus een holistische benadering: de mens is één geheel en alles staat in verbinding met elkaar. Waarschijnlijk herken je dit wel of wil je het graag weer ervaren. Als je vastgelopen bent in je leven, kun je het gevoel hebben dat er helemaal geen beweging meer in zit. Om jezelf weer als geheel te ervaren en de kracht te hebben een leven te leiden vanuit jouw “geboorterecht“, dan kan een verdieping in jouw constellatie een uitnodiging zijn om op pad te gaan. In beweging komen tot je weer je zelf bent.

MAAK EEN AFSPRAAK

Tarief & Info Constellatie

Wat heb ik nodig:

naam (volledig), geboortedatum en tijdstip + geboorte plaats

Met deze gegevens maak ik jouw persoonlijke constellatie op basis van numerologie, astrologie en tarot. In de constellatie leg ik ook de verbinding met Kristallen en andere Lichtwezens die zijn afgestemd op jouw unieke plan.

De constellatie wordt uitvoerig besproken tijdens een consultafspraak.

***

…voorbeeld van een aspect als onderdeel van de constellatie en hoe deze wordt bekomen…

  • uw Levensles : dat is wat je moet leren, en is van groot belang bij je keuze van je beroep

16+8+1964, wordt

16+8+20 (1+9+6+4)

16+8+20= 44

44 staat voor kracht en mentale beheersing en vereist discipline op elk levensterrein.

Je bent het instrument voor de materiële verbetering van de wereld. Je moet jouw geest zodanig trainen(meditatie en mindfulness) dat hogere krachten daarin werkzaam kunnen zijn.

Je lichaam verzorgen is daarom prioriteit waardoor je zorgt voor een aangepast en voornamelijk vegetarisch dieet, even als uw omgeving in orde houden,… en klaar staan om anderen te helpen ook hun omgeving in orde te brengen.

Je hoog energie-potentieel is bedoeld voor het verder brengen van de evolutie door anderen te helpen hun wereld in orde te brengen. Je moet leren een betere ethiek en rechtvaardigheid te bevorderen, de realiteit leren zien, en dat wat je leert gebruiken om de fysieke lasten van anderen te verlichten (werken met energie). Je bent het instrument waardoor deze verandering plaats vindt (coachen). Door dapperheid, vindingrijkheid, moed en beheersing uit te stralen dien je als een voorbeeld voor anderen.