Bijscholing

Vier vragen die je leven veranderen by Katie Byron. The Work is een manier om de gedachten die al het lijden in de wereld veroorzaken op te sporen en te onderzoeken. Het is een manier om vrede in jezelf en met de wereld te vinden. Een krachtige methode van zelfonderzoek die je veel vrijheid, rust en regie geeft. The Work is ook op andere manieren uitgebreid en verdiept door te kijken naar feedback geven en ontvangen, “Nee zeggen is een ja tegen mezelf” en “Wat doe ik en wat voor strategieën zet ik in om geaccepteerd en aardig/slim/goed gevonden te worden”. Het geleerde is uitgediept en in de praktijk gebracht met behulp van opdrachten en sessies.  Living Hart

Eckhart Tolle Teachings De Kracht van het Nu; De Stilte Spreekt. Dit studiewerk helpt me datgene uit de weg te ruimen van wat me scheidt van de waarheid van wie ik al ben en van wat ik in de diepte van mijn wezen al weet. Persoonlijk de openingen ervaren om in het Nu te zijn, zodat ik als coach anderen hierin kan begeleiden om die dimensie van innerlijke diepte die ook vrede is bloot te leggen en aan je te openbaren.

Lichaamsgericht coachen begint bij jezelf, in je eigen lichaam zijn. Deze dag bracht me meditatie, lichaamswerk en lichaamsgericht coachen, feedback en interventies op maat … naar het werk van Karen M Hamaker.

Dag workshop familieopstellingen. We kiezen onze ouders, onze eigen familie en we kiezen onze eigen geboorteomstandigheden. Familieopstelling laat je zien dat je persoonlijke vraagstukken perfect tot uitwerking komen binnen de familie waarin je geboren bent. Voor mij bracht deze dag dat familie een ideale omgeving is om mijn Hart te openen.

Super Quantum Touch healing en technieken. Elk stadium van verandering in onszelf biedt ons de gelegenheid om onszelf in een nieuw licht te zien. Super Quantum Touch Healing gaat om concentratie en het stromen van energie. Vele van de technieken maken het noodzakelijk dat we ons zelfbesef verdiepen en moedigen ons aan om ons volledig open te stellen tijdens de reis van zelfontdekking.

Je kunt je Leven helen! Louise L. Hay Een dame met een levenswerk boordevol wijsheid. Naar binnen gaan, je lichaam voelen en je plaats vinden waar je je eigenwaarde kent, dat deel van je dat pure liefde en zelfaanvaarding is.

Opleiding Engelentherapie: samenwerken met de engelen en natuurwezens: Niets anders brengt eeuwig geluk en blijvende vreugde dan het opheffen van de scheiding tussen ik en de anderen, wij en de natuur, het praktische aardse en de hogere geest. Immers, de hogere dimensies, de engelen en de natuurwezens zijn net als wij, zuster- en broederdelen van oneindige liefde-bewustzijn. Ze zijn de toegangspoorten van onze evolutie en brengen ons voorbij onze eigen beperktheid. Onze ware natuur, de hogere intelligenties en engelen worden door ons gevoeld als een diepere “drive”, inspiratie, eenheid en hartgevoel, een gevoel dat dieper gaat en ruimer is, dan van ons IK.

Gezond Leven met mindfulness: cursus MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction). Tijdens deze opleiding heb ik geleerd wat diepgaand mediteren is dankzij buitengewone pragmatische meditatieoefeningen. Eens je ermee vertrouwt bent kan je deze technieken dagelijks toepassen. Ik heb geleerd mijn gezondheid en welzijn actief in eigen handen te nemen… ik heb geleerd te werken met mijn innerlijke hulpbronnen, en te kiezen voor ontwikkeling en zelfhealing.

“Hét nieuwe paradigma om te leven én te helen”