Geen categorie

Wat is Bewust-Zijn?

“Volg je innerlijke maanlicht… Om jezelf te vinden moet je eerst jezelf leren kennen”

Verruimen van het Bewust-Zijn

Voortdurend zoeken we naar echte waarden in ons leven. Door bewust te leven en positief te denken kan men gezondheid en geluk ervaren. Door het verruimen van je bewustzijn kan je je pad makkelijker manifesteren, in een hogere stroom blijven en een stralend licht voor anderen zijn. Wie gelukkig is met zichzelf zal dit ook uitstralen… is altijd opgewekt en gaat positief door het leven.

Welke uitdaging je ook kent in jouw leven, het vraagt om een nieuwe balans tussen alle levensgebieden en jouw innerlijke wereld… en kan te maken hebben met je privéleven, je werk, je persoonlijkheid of met lichamelijke problemen.

Jezelf zijn met jouw diepere Zelf en innerlijke wereld

Als je je bewustzijn verhoogt, geeft het je de kracht om een gelukkiger en vervullend leven te creëren. Het heeft allemaal te maken dat je je zelf opent voor nieuwe mogelijkheden, opnieuw aangesloten zijn met je innerlijke zelf. Het omarmen van het Goddelijke in je en vooral bevrijd je jezelf van de pijn en het lijden dat je naar beneden heeft gehouden. Het is een prachtige reis naar steeds meer bewustzijn in alle aspecten van je leven… de verbinding met jezelf, de ruimte en het geduld opbrengen om alles wat zich aandient waar te nemen en te ontdekken als was het voor de eerste keer.

IK BEN is mijn natuur

IMG_2344

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s