Geen categorie

!Verdieping

Dagelijks beoefen ik meditatie, yoga,  I AM Meditatie  met aanvullend Lichtgebed.

voor mij zijn dit dagelijkse rituelen waarmee mijn dag start

 

 

 Intuïtief werken Chrysolight elixirs bij Stitch & Stone te Brecht naar het werk van Jutta Metzel.

Tijdens de cursus bespreken we de filosofie en de werking van de remedies met kristallen en mineralen. De volgende thema’s hebben mijn aandacht gekregen: angst (overwin je angsten en zorgen), onzekerheid (hervind vertrouwen en zekerheid), afwezigheid (leef en geniet in het hier en nu), eenzaamheid (maak contact met anderen), overgevoeligheid (blijf goed bij jezelf), moedeloosheid (vind hoop en geluk), overbezorgdheid (leef en laten leven)… Kristallen zijn “werkelijk!”een bijzonder geschenk van Moeder Aarde!

Dagelijks werken met de helende kracht van mineralen en kristalen is van bijzonder betekenis en waardevol… al van in het begin der tijden hadden mineralen en kristallen een aantrekkingskracht tot mensen vanwege hun mooie kleur, schoonheid en krachtige eigenschappen. In deze tijden waarin de mensheid individueel en collectief grote verandering ervaart is de belangstelling voor de wetenschappelijke en genezende eigenschappen groot. Ikzelf heb in werken met de kristallen een hele mooie evolutie mogen beleven wat genezing en ontwikkeling betreft. Werken met kristallen is een:

“Ode aan de rijken der magie”

 

 

Gezondheid uit de Apotheek van God!

Dagelijks werk ik met kruiden die te vinden zijn in mijn omgeving; ik heb mijn eigen kruidentuintje… ik maak mijn eigen elixirs en thee; ik droog mijn kruiden en gebruik ze vb om mijn huis te zuiveren…

 

Luisteren naar dieren

Evenals de natuur een grote invloed op me heeft, hebben dieren even goed een boodschap te vertellen. Voelen in stilte en rust…naar de spirituele en magische lessen uit het dierenrijk is voor mij een sleutel tot zelfkennis en bewustzijnsverruiming.

 

Lichtwerk academie – Tibetaans lichtwerk

Tibetaans Lichtwerk heeft mij geleerd om elke dag mijn Licht-systeem te openen.
Zodat ik verbonden en beschermd ben met de kosmische frequenties.

Verbinding met de Lichtmeesters en de hoge kosmische frequenties.
Volgen van de stroom van mijn ziel en me af stemmen op de Verheven Meesters en de Aartsengelen.

***

Verdieping in het levenswerk:

De Geheime Leer en Isis Ontsluierd door Helena Blavatsky

Het naar buiten treden van de Geestelijke Hiërarchie door Alice_Bailey

Verdieping en studiewerk rond de universele wetten en de leer van Saint Germain als leidraad en toepassing ervan in mijn dagelijkse leven   Boek van de Universele Wetten

De leringen van de Tempel door Meester Hilarion

 

“de leden van de Hiërarchie zijn die mensen die erin geslaagd zijn om meester te worden over hun fysiek, astraal en mentaal lichaam”

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s