Geen categorie

I AM Meditatie

images

De IAM (Integrale Amrita Meditatie) is een korte en eenvoudige meditatieoefening die door iedereen gemakkelijk te leren is. Het is een krachtige methode om je opnieuw te verbinden met je ware centrum en daardoor echte vrede en vreugde te vinden in je leven. De meditatie bestaat uit eenvoudige, ontspannende oefeningen (yoga houdingen), gevolgd door een meditatietechniek die beweging, adem, geluid en visualisatie integreert. Het regelmatig beoefenen van deze techniek leidt tot een integratie tussen lichaam en geest, verstand en hart. De meditatie is ontstaan uit Amma’s diepe verlangen om ons spiritueel vooruit te helpen.
Deze techniek wordt kosteloos onderwezen door opgeleide instructeurs.
Iedereen die ouder is dan 18 jaar en bereid is de techniek 35 minuten per dag te beoefenen kan deze meditatietechniek leren. Er is geen voorkennis vereist.
Op regelmatige tijdstippen vinden er in het centrum IAM-cursussen plaats, meestal gedurende het weekend. De verschillende onderdelen van de meditatie worden op een duidelijke manier uitgelegd en het geheel wordt stapsgewijs opgebouwd tot één meditatie.

meer info…

I AM meditatie voor kinderen en volwassenen

I AM-Meditation brochure

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s